Ordinacija Dr Marina je privatna specijalistička ordinacija iz oblasti pedijatrije koja se nalazi u Požarevcu u ulici Njegoševa br 1/3. Osnovana je i počela sa radom 22.02. 2017. Osnivač je Dr Marina Žigić specijalista pedijatar – kardiolog.

U prijatnom ambijentu ordinacije obavljaju se klinički pregledi novorodjenčadi, odojčadi, male, predškolske, školske dece i omladine. Obuhvaćena je celokupna patologija pedijatrijskog uzrasta sa posebnim osvrtom na problematiku i bolesti kardiovaskularnog sistema kod dece.

U ovoj oblasti klinički pregled upotpunjen je neinvazivnom dijagnostikom ( EKG, UZ pregled srca, HOLTER monitoring EKG-a, HOLTER monitoring arterijskog pritiska ) korišćenjem savremene opreme.

U ordinaciji se može obaviti i kontrolni pregled zdravog deteta bilo koje uzrasne grupe( merenje TM, TV, klinički pregled,labaratorijska obrada) uz savete za negu  i ishranu.

Takodje,može se obaviti preventivni i kontrolni pregled  za učešće u sportu za  sve pedijatriske uzrasne  grupe.

Ljubaznost osoblja, stručnost, dugogdišnje iskustvo i posvećenost deci neki su od razloga zbog kojih bi ste brigu o zdravlju vašeg deteta mogli da podelite sa nama.